aanbouw jaren 30 woning

aanbouw jaren 30 woning

Een aanbouw die veel extra woonruimte biedt, maar toch niet als een lomp object in de tuin staat, kan dat? In Haarlem ben ik er een aan het maken. De bestaande serre was aan vervanging toe en daarnaast moest er een nieuwe schuur komen. Van aanbouw en schuur heb ik in mijn ontwerp één geheel gemaakt. Door de schuine lijnen en natuurlijke materialen oogt het niet massief.

De ruwe houten gevelbekleding met begroeiing maakt dat de uitbouw opgaat in de mooie, groene tuin. Het dak wordt uitgevoerd als grasdak of ook met houten bekleding. Het geheel krijgt een sobere afwerking.

Op de foto's ziet u het schetsontwerp en de maquette. Nu komt de volgende fase: werktekeningen maken, details invullen, alternatieven zoeken en onderaannemers vinden. Dan de bouw: waarschijnlijk ga ik deze klus zelf uitvoeren met uitvoerders van mijn team. De bewoners gaan ook veel zelf doen. Niet alleen omdat het geld bespaart, maar ook omdat bouwen leuk is!

Ook toe aan meer ruimte zonder veel tuin in te leveren? Kijk ook eens naar mijn ontwerp voor een duurzame fietsenberging en naar deze tuinkamer. Of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06 422 99 499.

soort werk
opdrachtgever
jaar
locatie
status